OLP Lotgenotenbijeenkomst

zaterdag 7 september 2019

 
Tijd
10:30 tot 14:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 1 augustus 2019 t/m zaterdag 7 september 2019
Inschrijving te annuleren tot
zaterdag 31 augustus 2019
Locatie
Evertshuis, Bodegraven
Aantal deelnemers
maximaal 25
 
 • Zaterdag 7 september a.s. vindt ons jaarlijkse terugkerend lotgenoten contactdag plaats voor de Orale variant van Lichen Planus (OLP). Dit jaar hebben we Chavin Siddik bereid gevonden om voor ons te spreken. Zij is mondhygiëniste, vakdocent en verbonden aan de NVM (Nederlandse Vereniging voor Mondhygiënisten, de beroepsorganisatie).  

   

  De bijeenkomst is voor leden. Bent u geen lid , maar wel wilt deelnemen, dan kunt u voor € 25,- per jaar lid worden van de LPVN. Deelname is dan verder gratis. 

   

  De locatie is het Evertshuis in Bodegraven, Julianastraat 4. De locatie is gemakkelijk te bereiken met het Openbaar Vervoer, vanaf het NS-station is het ongeveer 5 minuten lopen. Komt u met de auto dan kunt u deze parkeren op hun eigen parkeerterrein.

   

  We heten u graag welkom vanaf 10.30 uur.

  De bijeenkomst start om 11.00 uur en we ronden af om uiterlijk 14.00 uur.

  De bijeenkomst is inclusief gezamenlijke lunch. Heeft u specifieke dieetwensen? Laat ons dit dan tijdig weten, dit kan per mail. 

  Na de lunch is er ruimte voor het delen van ervaringen en tips.

   

  Lotgenotencontact biedt u de mogelijkheid om informatie op te doen door vakinhoudelijke deskundigen, en de gelegenheid om met lotgenoten ervaringen en tips te delen. Wij zien u dan ook graag op zaterdag 7 september a.s.

   

  Met vriendelijke groet,

  Patricia Rous

  bestuurslid LPVN en lotgenoten contact