Vrijwilliger worden

kennismaking

 

De LPVN is altijd in beweging. Wij hebben voor de komende jaren de ambitie om een serieuze gesprekspartner te zijn voor behandelaars, het wetenschapsveld en andere patiëntenorganisaties waar we mee samenwerken. Daarnaast zouden wij graag projecten en activiteiten willen ontwikkelen die de zorg voor en het welzijn van mensen met LP verbeteren. 

Wij hebben een hecht team vrijwilligers, maar nieuwe vrijwilligers zijn altijd welkom! Juist omdat wij nieuwe projecten willen ontwikkelen, hebben wij meer vrijwilligers nodig. Mensen die met ons meedenken, meedoen, die helpen om dit voor elkaar te krijgen.

Denk er eens over na of je misschien een paar uurtjes over hebt om als vrijwilliger iets voor onze vereniging te doen. Vind je het leuk om op een beurs te staan en kennis te delen, of wil je liever andere mensen helpen d.m.v. lotgenotencontact? Misschien ben je een schrijver en zoek je graag dingen uit, dan kan de redactie misschien iets voor je zijn. Laten we eens praten, neem gewoon contact met ons op.

We kijken na een kennismakingsgesprek met jou samen welke werkzaamheden bij je passen en wat je wilt en/of kunt bijdragen. Je kunt ook op projectbasis iets betekenen of een taak uitvoeren, passend bij de tijd die je ervoor over hebt.

Wil jij je samen met ons inzetten voor mensen met Lichen Planus?  Wij bieden jou een ontzettend leuk team en heel veel meer!

 

Reageren als vrijwilliger

Heb jij tijd en zin om de organisatie van de LPVN te versterken op een manier die bij jou past? Mail je CV en korte motivatie naar onze secretaris Gea de Wilt,  siraterces.[antispam].@lichenplanus.nl .

We nemen dan contact met je op voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Wil je eerst meer weten over de LPVN? Mail dan je contactgegevens en eventuele vragen (voorzien van je telefoonnummer), zodat we je van de gewenste informatie kunnen voorzien.

 

Zien wij jou volgend jaar als vrijwilliger bij de LPVN? 🧡