Speciaal ondergoed voor vrouwen èn voor mannen

Waarom speciaal ondergoed?

 

Zowel vrouwen als mannen gebruiken vaak inlegmateriaal zoals als inlegkruisjes, maand- en incontinentieverband om te voorkomen dat hun kleding vies wordt door het veelvuldig gebruik van zalf. Gecombineerd soms ook nog met (licht) urineverlies leidt dat tot nog meer klachten bij mensen met genitale lichen planus omdat het materiaal gaat broeien en zo nog meer klachten kan veroorzaken.

Inmiddels is er speciaal menstruatie/incontinentie ondergoed ontwikkeld voor de verschillende dagen van de maand en speciaal voor de mate van eventueel urineverlies en hoe ruim je de zalf moet smeren. De speciale broekjes maken het gebruik van inlegmateriaal overbodig . Ze zijn gemaakt van ademend, beschermend, absorberend en neutraliserend materiaal, zodat de huid niet kan gaan broeien en de kleding beschermd is. 

Het is ook nog eens een duurzame keuze, want het ondergoed kan gewoon in de wasmachine en is dus op den duur een kostenbesparend en milieuvriendelijk alternatief voor wegwerp producten. 

 

Pavone is een bedrijf wat zich hierin gespecialiseerd heeft en ernaar streeft dat taboes zoals urineverlies doorbroken zullen worden voor zowel mannen als vrouwen. 
Pavone sponsort oa. Stichting Lichen Sclerosus, Stichting Olijf en de Lichen Planus Vereniging Nederland, patientenorgnisaties die zich inzetten voor meer bekendheid omtrent genitale aandoeningen zoals lichen sclerosus, lichen planus en gynaecologische kanker. 

 

pavone

Pavone biedt ons als Lichen Planus Vereniging 25% korting.
Je kunt gebruik maken van de kortingscode: lichenplanusvereniging