Je kunt je nog aanmelden!

Geplaatst op 07-08-2020  -  Categorie: Algemeen

 

Algemene Leden Vergadering/Ledencontactdag op zaterdag 12 september a.s.

Zoals het er nu uit ziet gaat de bijeenkomst op 12 september a.s. door, maar we merken dat mensen aarzelen en zich afvragen of het wel veilig genoeg is. 
Door op de foto's te klikken krijg jee een beeld van hoe de locatie eruit ziet en wij er op die dag mee omgaan.

img-0897

Alles bij Antropia is ingericht volgens de RIVM maatregelen m.b.t. COVID-19. Vanwege de 1,5m afstand hebben wij de grote congreszaal ter beschikking gekregen. In deze zaal waar normaal gesproken 350 personen in kunnen, is dat nu beperkt tot max. 58. Op het moment van de foto’s werd net de airco vernieuwd en waren we bezig een proefopstelling te maken hoe 1,5m eruitziet.         

img-0898

Zo zijn er verder o.a. looproutes, speciale instructies bij de toiletten en overal desinfectiemiddel en tissues. Pauze- en lunchmomenten worden gespreid en het restaurant is aangepast op 1,5 m afstand en hygiene, wat o.a. in houdt, dat er geen open lopend buffet is, lunch en zoete snacks zijn zo veel mogelijk per persoon verpakt.

Bij binnenkomst zal je gevraagd worden of je klachten hebt. We schudden geen handen geschud en we vragen je je jas mee de zaal in te nemen en over je stoel te hangen. Vreemd…? Op deze manier maken we het mogelijk!!

Als de landelijke situatie blijft zoals hij nu is, durven wij het aan, jullie ook?

Omdat wij de bijeenkomst op 28 maart vanwege corona moesten uitstellen en er nog geen lotgenotenbijeenkomsten plaats konden vinden, hebben we er bewust voor gekozen, om de bijeenkomst - ondanks aanpassingen en beperkingen - op een eenvoudige manier wel door te laten gaan. Wij zijn wettelijk verplicht om met het oog op vaststelling van de jaarcijfers dit jaar nog een ALV te houden. Wel hebben verenigingen uitstel gekregen omwille van de coronamaatregelen.

Geen lezingen dit keer, maar ‘ronde tafels’ rondom de verschillende uitingsvormen van LP, het bestuur deelt informatie, en de LPVN bestaat 15 jaar en hoe verder de volgende 5 jaar. Gewoon ‘ouderwets’ praten met elkaar over wat ons bezighoudt, vragen stellen en ervaringen uitwisselen.  

Je kunt door te klikken op deze link jezelf aanmelden, of je kunt een mail sturen aan taairaterces.[antispam].@lichenplanus.nl. Wil je ons aangeven of je alleen of met partner/introducé komt en of je dieet- of andere speciale wensen hebt?

Programma:

10.30- 11.00u

11.00- 11.45u

11.45 - 12.00u

12.00 - 12.45u

12.45 - 14.00u

14.00 - 14.45u

14.45 - 15.00u

Ontvangst met koffie/thee in de Congreszaal in het hoofdgebouw van Antropia

Algemene Ledenvergadering. Voor de agenda en bijbehorende jaarstukken kun je hier klikken om ze te lezen of downloaden in de bibliotheek op onze website

Korte koffiepauze 

Ronde tafels

Lunchpauze met lunchbuffet in het hoofdgebouw van Antropia (Corona proof)

Ronde tafels

Afsluiting met een hapje en een drankje ter gelegenheid van LPVN 15 jaar! 

Locatie:
Congres- en cultuurcentrum Antropia, Grote Congreszaal op de 1e verdieping (lift aanwezig!)

Antropia ligt naast NS-station Driebergen-Zeist. Als je met de auto komt, parkeer dan in Q-park station P+R Driebergen-Zeist. Adres: Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen (navigeren naar Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13).

We zien uit naar ieders komst.