Bel of mail gerust!

Geplaatst op 05-05-2020  -  Categorie: Algemeen

Bel of mail gerust!

De wereld ging op slot. De noodzaak van veel dingen leek even weg te vallen, om ons heen steeds meer mensen die – soms heel ernstig - ziek werden. Angst bekroop ons - behoren we met onze aandoening tot de ´kwetsbare’ groep? Velen van ons zijn in hun schulp gekropen waar je ook weer een keertje uit mag komen. Maar hoe doe je dat? 
 

Persoonlijk contact brengt je weer tot leven 

Net als in de reguliere zorg is het ook bij onze lichen planus vereniging opvallend stil – nauwelijks telefoon, email, geen ingevulde contactformulieren en weinig ge-chat via Facebook. Daarom willen we je graag laten weten dat we er gewoon voor jou zijn. Contact hebben met de vereniging en informatie delen kan nodig blijven in deze tijd. Het is belangrijk dat je je gehoord voelt als je het even moeilijk hebt met je aandoening. Of gewoon concrete vragen hebt over medicijngebruik, voeding of de verzorging van je huid/slijmvliezen. Blijf dus niet met je vragen zitten.

Je kunt ons telefonisch bereiken via het secretariaat: 073- 2200434 of door een email te sturen naar rettizroov.[antispam].@lichenplanus.nl, we bellen we je graag terug.
Via onze facebookpagina kun je met ons chatten. 
In onze besloten facebookgroepen en het forum op het ledengedeelte van onze website kun je als leden onderling vragen stellen en ervaringen uitwisselen.  

Aarzel niet en pak de telefoon of mail ons. We zijn er voor jou!

Sylvia Groot 
voorzitter