Ben jij onze nieuwe secretaris?

Geplaatst op 28-01-2020  -  Categorie: Algemeen

Ben jij onze nieuwe secretaris?

De Lichen Planus Vereniging Nederland is belangrijk voor iedereen die informatie zoekt over Lichen Planus en/of contact zoekt met medepatiënten.

Heb jij zin om een bijdrage te leveren aan de Lichen Planus Vereniging Nederland, wil jij ambassadeur zijn van deze mooie patiëntenvereniging, onze visie mee naar buiten uitdragen èn ben je een paar uurtjes per week beschikbaar? Dan nodigen wij je graag uit voor een kop koffie, om te kijken hoe jij ons kleine bestuur kunt aanvullen.

Als bestuurslid van de Lichen Planus Vereniging Nederland werk je binnen een klein enthousiast en creatief team, heb je een open en toegankelijke houding, een luisterend oor voor onze vrijwilligers en durf je initiatief te nemen.

Het gaat vooral om een coördinerende en meedenkende rol. Je onderhoudt nauw contact met ons facilitair bureau waar de dagelijkse secretariële en financiële afhandelingen plaatsvinden. 

Wij werken vooral online, via mail, app en telefoon, of drinken af en toe even koffie met elkaar om wat dingen door te spreken. Verder komen we 4x per jaar met bestuur en vrijwilligers/actieve leden bij elkaar.

Als secretaris krijg je tijd om rustig in te werken en te groeien in je taken. Bestuurlijke ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Met plezier en goede wil, onze begeleiding en eventueel een aanvullende cursus via PGOSupport (de organisatie die alle patiëntenorganisaties met raad en daad terzijde staat) kom je er ook!

Het werk van bestuurslid zal je veel plezier en voldoening opleveren. Je blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en het bied je de kans je netwerk te vergroten.

Net als alle andere functies binnen de Lichen Planus Vereniging Nederland gaat het hier om een vrijwillige functie. We bieden je een onkostenvergoeding aan.

Geïnteresseerd?  

Bel voor meer informatie naar Sylvia Groot, voorzitter van de Lichen Planus Vereniging Nederland, 06-53330581 of stuur een mail: rettizroov.[antispam].@lichenplanus.nl en kijk wat jij kunt betekenen voor Lichen Planus-patiënten.

 

PS

Wanneer je wel vrijwilliger wilt zijn voor de Lichen Planus Vereniging Nederland, maar niet de post van bestuurslid ambieert, dan zijn er genoeg andere mogelijkheden. Daarvoor kun je ook een bericht sturen naar bovenstaand mailadres, we zullen dan contact met je opnemen.