Doe met ons mee; we hebben je nodig!

Geplaatst op 27-03-2019  -  Categorie: Archief

Doe met ons mee; we hebben je nodig!


Ben jij ook zo blij met het lotgenotencontact? En als het nieuwe ledenbericht op de mat valt? Even onder ons zijn, met elkaar en onze aandoening. Zonder er al teveel woorden aan vuil te hoeven maken, precies weten wat de ander meemaakt en voelt. En wat te denken van onze ALV? Om dan te merken dat we met zovelen zijn! Dat samen-gevoel willen we graag behouden, toch?

Het organiseren van lotgenotencontact, het ledenbericht, het herzien van de richtlijn bij behandeling van Lichen Planus, het promoten van de LPVN op beurzen én de besloten facebook pagina waar we elkaar kunnen ondersteunen en adviseren – het zijn zomaar wat zaken die we als LPVN oppakken. Dat doen we vrijwillig. Dat doen we, omdat we het dat waard vinden, voor elkaar.
En nu zijn we op zoek naar een voorzitter.

Je zou kunnen zeggen dat we een nieuwe invulling van de voorzittersrol nastreven, want jouw tijd inpassen in onze structuur, dat is niet meer van deze tijd. Belangrijker dan het vinden van een nieuwe voorzitter is, naar ons idee, het met elkaar oppakken van de taken die er liggen. Wat ons betreft betekent dit, dat de doorgaans gebruikelijke voorzitterstaken niet persé door maar één persoon uitgevoerd hoeven worden. We hebben immers allemaal onze drukke agenda en wensen.

Dus als jij wat voor de vereniging kunt betekenen, of iemand buiten de LPVN weet die dat kan en zou willen, laat je horen. Op basis van jouw wensen kijken we naar de werkzaamheden die er liggen en maken hier een afgebakend stuk van.

Ieder die ons, jou en mij, bij de LPVN wil helpen met specifieke taken is welkom. Als actieve vrijwilliger / bestuurslid van de LPVN krijg je van ons de mogelijkheid:

* tot zinvolle tijdsbesteding aan een maatschappelijke organisatie;
* jezelf doorlopend te scholen via PGO support;
* je netwerk uit te breiden;
* je kennis en ervaring in te zetten voor een patiëntenvereniging die zich met hart en ziel inzet voor haar leden;
* bestuurlijke ervaring op te doen en uitbreiding van je competenties;
* goede contacten met de medische wereld en collega-patiëntenorganisaties te onderhouden;
* tot vergoeding van gemaakte kosten.

Als jij zin en tijd hebt om voor de Lichen Planus vereniging werkzaamheden op te pakken dan ben je van harte welkom!

Wil je meer weten? Voor meer informatie kun je terecht bij Harry van Straalen via rettizroov.[antispam].@lichenplanus.nl of 088-2484356.


Graag reageren vóór 15 februari 2019.