Een fijne bijeenkomst met goede gesprekken!

Geplaatst op 27-08-2023  -  Categorie: Algemeen

regionale-huiskamer-bijeenkomstenSoms is het fijn om te praten met iemand die in dezelfde situatie zit.
Iemand die aan één woord genoeg heeft om te begrijpen wat je meemaakt als je lichen planus hebt.

Inmiddels hebben we de eerste regionale bijeenkomst dit jaar achter de rug.
Deze vond plaats op 17 mei in Den Bosch in Noord-Brabant.

De deelnemers waardeerden het; het was een fijne bijeenkomst met goede gesprekken!

 

De eerstvolgende regionale bijeenkomst is op vrijdag 15 september in Bodegraven – Regio Midden (Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht). Aangezien voor deze bijeenkomst een ruimte gehuurd wordt, willen we graag VOOR 1 september weten of er genoeg deelnemers zijn. Momenteel hebben 2 leden zich aangemeld. Er is nog plaats voor 8 personen!!!

De bijeenkomst is gratis voor leden. Aanmelden kan hier.

Het tijdstip is 13-16 uur. Er is koffie, thee en water met een kleine versnapering.

Locatie is het Evertshuis, Julianastraat 4 in Bodegraven.  

Patricia Rous is de gespreksleider deze bijeenkomst. Patricia was 36 jaar toen ze Lichen Planus kreeg in alle varianten. Sinds 2015 is zij lid van de vereniging en heeft ze door de jaren heen veel als vrijwilliger op diverse vlakken voor de vereniging gedaan. Zo heeft zij meegewerkt aan een ervaringsfilmpje, was gastvrouw, lid van het beursteam, organiseerde lotgenoten contact en was een jaar bestuurslid. Vanwege de combinatie met haar werk moest ze een stap terug doen in haar activiteiten voor de vereniging. Haar hart ligt bij het lotgenotencontact. Je kunt je ervaringen delen, je hart luchten en elkaar advies geven. Je bent niet alleen. Dit maakt het leven met Lichen Planus lichter en normaler.

 
 

Een week later is er ook een bijeenkomst in de Regio Noord-Nederland en in november nog een bijeenkomst in de Regio West-Nederland. De regionale bijeenkomsten zijn fysiek bij iemand thuis of in een gezellige locatie, met een kopje koffie of thee of misschien zelfs een broodje. Je kunt je ook al aanmelden voor deze 2 andere regionale bijeenkomsten:

Woensdag 20 september in Zwolle – Regio Noord (Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Gelderland). Hier is plaats voor 6 personen. Anke de Jong-Koelé is aanwezig als gespreksleider. Anke is sinds 2009 werkzaam in haar Virtuspraktijk voor Counseling en Coaching, ze heeft zelf lichen planus en zet zich al jaren in als vrijwilliger voor de vereniging.

Zaterdag 11 november in Haarlem – Regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht). Hier is plaats voor 6 personen. Anke de Jong-Koelé is aanwezig als gespreksleider.

 

• De bijeenkomsten zijn gratis voor leden. Ben je geen lid, dan kun je je toch aanmelden en betaal je € 25,- incl. lidmaatschap voor de rest van het jaar.

• Er zullen mensen aanwezig zijn met verschillende/meerdere vormen van lichen planus.

• De bijeenkomsten zijn bereikbaar met openbaar vervoer. 

 

We kijken er naar uit om jou te ontmoeten!