Jaarlijkse Ledencontactdag en ALV 6 april 2024

Geplaatst op 07-03-2024  -  Categorie: Algemeen

KOM JIJ OOK OP 6 APRIL NAAR ONZE LEDENCONTACTDAG?

De video geeft een prachtige impressie van onze jaarlijkse ledencontactdag in 2023. Wil jij ook zo'n leuke, interessante dag meemaken en andere mensen met lichen planus ontmoeten?


Onze jaarlijkse Ledencontactdag en ALV vinden over een maand plaats, namelijk op zaterdag 6 april. Er zijn al veel aanmeldingen, maar er is zeker nog plaats als je erbij wil zijn. 

Het belooft een fijne dag te worden waarbij ‘Herstel je veerkracht. Voel dat je leeft!’ centraal zal staan. 
Voor leden en een introducee is de dag gratis. Ben je nieuwsgierig geworden?

  • Deelname, lunch, hapjes en drankjes zijn gratis voor onze leden, tevens voor een introducé (bijv. partner of familie-lid) als je die mee wil hebben.
  • De locatie is Antropia in Driebergen-Zeist en de dag is van ca. 09:30 - 16:30 uur

 

Het programma ziet er als volgt uit:

De ontvangst is tussen 09:00-9:30 uur. Het programma begint om 9:30 uur. Rond 12:30 krijg je een lekkere lunch aangeboden. We sluiten de dag af met een drankje en een hapje rond 16:00 uur. 

Lotte Beumer, MKA-chirurg bij Medisch Centrum Leeuwarden komt en zal iets vertellen over OLP in de mond en wat zij als kaakchirurg in de praktijk ziet.  

Mathias Willaert, PhD Kandidaat bij het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam komt. Hij is bezig te promoveren op Lichen Planopilaris en doet onderzoek naar de effectiviteit van MTX versus Plaquenil. Ook DirkJan Hijnen, dermatoloog van het Erasmus MC zal aanwezig zijn.

In de middag wordt het programma wat luchtiger en gaan we aan de slag met het thema ‘Herstel je veerkracht. Voel dat je leeft!’ We zijn heel blij dat we daarvoor Pauline van Aken (inspiratiespreker en expert op het gebied van communicatie) en Tine van den Bos (bekkenbodemfysiotherapeut) bereid hebben gevonden dit deel van de dag op zich te nemen.

Ook zullen er stands zijn van o.a. TePe tandpasta, Pavone ondergoed, Stichting Lichen Sclerosus, Bekkenbodem4All en FitYourBike fietszadel.

Tijdens de dag is tijd ingeruimd voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. De bestuurstukken staan inmiddels op de site en zijn hier te vinden. Vragen over de stukken kun je sturen vóór 3 april naar Gea de Wilt, secretaris@lichenplanus.nl

Je kunt je hier opgeven voor deze dag. 

Klik hier voor het volledige programma.

 

Bereikbaarheid:

Congrescentrum Antropia in Driebergen is goed bereikbaar per trein en auto.

Per trein/bus: Het ligt tegenover de uitgang/K&R aan de Driebergse zijde van het NS-station Driebergen-Zeist.

Per auto: het ligt slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12.
Navigeer naar: Stationsweg 15B of Oude Stationsweg 13 of of navigeer naar Station Driebergen-Zeist, je kunt (voor eigen kosten) parkeren in Q-Park Station P+R Driebergen Zeist.

Antropia ligt op hetzelfde terrein als Triodosbank. De ingang naar dit terrein ligt links naast de parkeergarage.

Heb je vragen, bel ons secretariaat 073-2200434 of stuur een mailtje naar secretariaat@lichenplanus.nl

 

Wie kent een jong iemand die een filmpje kan maken?

Voor de Ledencontactdag op 6 april in Driebergen-Zeist zijn we op zoek naar iemand die tijdens de dag korte filmclips maakt en daar naderhand een kort filmpje van maakt; een soort samenvatting van de dag in ca. 3 minuten. We zullen hiervoor betalen. Wij denken aan een jongvolwassene die handig is met zijn of haar IPhone. Willen jullie eens kijken in jullie familie- of kennissenkring of er iemand is die dit goed kan en het leuk vindt dit te doen, een kleinkind, nichtje, buurjongen, student…?

Vraag deze contact op te nemen met Gea via secretaris@lichenplanus.nl

 

 

https://youtu.be/PWKePPaJz80