Jaarlijkse Ledencontactdag en ALV 6 april 2024

Geplaatst op 18-01-2024  -  Categorie: Algemeen

Kom je ook?

De video geeft een prachtige impressie van de algemene ledendag in 2023. Wil jij ook zo'n leuke, interessante dag meemaken en andere mensen met lichen planus ontmoeten?

Zet de datum alvast in je agenda! Op zaterdag 6 april 2024 vindt onze jaarlijkse Ledencontactdag met ALV plaats, weer in congrescentrum Antropia in Driebergen. Het programma voor die dag is al bijna rond en we zullen vast een tipje van de sluier oplichten.

 

Lotte Beumer, MKA-chirurg bij Medisch Centrum Leeuwarden komt en zal iets vertellen over OLP in de mond en wat zij als kaakchirurg ziet. 

Mathias Willaert, PhD Kandidaat bij het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam komt. Hij is bezig te promoveren op Lichen Planopilaris en doet onderzoek naar de effectiviteit van MTX versus Plaquenil. Ook DirkJan Hijnen, dermatoloog van het Erasmus MC zal aanwezig zijn.

In de middag wordt het programma wat luchtiger en gaan we aan de slag met het thema ‘Herstel je veerkracht. Voel dat je leeft!’ We zijn heel blij dat we daarvoor Pauline van Aken (inspiratiespreker en expert op het gebied van communicatie) en Tine van den Bos (bekkenbodemfysiotherapeut) bereid hebben gevonden dit deel van de dag op zich te nemen.

Ook zullen er stands zijn van o.a. TePe tandpasta, Pavone ondergoed, Stichting Lichen Sclerosus, Bekkenbodem4All, FitYourBike fietszadel, etc.

 

De ontvangst is tussen 9.00 en 9:30 uur. Het programma begint om 9:30 uur. Rond 12:30 krijg je een lekkere lunch aangeboden. We sluiten de dag af met een drankje en een hapje rond 16 uur.

De dag is gratis voor leden, en je mag iemand meenemen, bijv. partner of familielid (ook gratis).

Congrescentrum Antropia in Driebergen is goed bereikbaar per trein en auto. Het ligt naast het NS-station Driebergen-Zeist, en is slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen aan de A12. Je kunt parkeren in Q-Park Station P+R Driebergen Zeist. Je kunt je hier alvast opgeven voor deze dag.

Heb je vragen, bel ons secretariaat 073-2200434 of stuur een mailtje naar taairaterces.[antispam].@lichenplanus.nl

 

Wie kent een jong iemand die een filmpje kan maken?

Voor de Ledencontactdag op 6 april in Driebergen-Zeist zijn we op zoek naar iemand die tijdens de dag korte filmclips maakt en daar naderhand een kort filmpje van maakt; een soort samenvatting van de dag in ca. 3 minuten. We zullen hiervoor betalen. Wij denken aan een jongvolwassene die handig is met zijn of haar IPhone. Willen jullie eens kijken in jullie familie- of kennissenkring of er iemand is die dit goed kan en het leuk vindt dit te doen, een kleinkind, nichtje, buurjongen, student…?

Vraag deze contact op te nemen met Gea via siraterces.[antispam].@lichenplanus.nl

 

 

https://youtu.be/PWKePPaJz80