Alles over Haarwerken

Geplaatst op 07-09-2023  -  Categorie: Algemeen

Onlangs hebben we op onze website een link gemaakt naar een mooi boekje van ruim 30 pagina’s over haarwerken, gemaakt door de Alopecia Vereniging.

Aan het (gaan) dragen van een haarwerk gaat een heel proces vooraf. Waar vind je een goede specialist inhaarwerken-2 haarwerken? Welke eisen stel jij aan je haarwerk, hoe onderhoud je deze? Kun je nog alles blijven doen zoals je gewend was te doen? Waar kun je terecht als er een probleem is met je haarwerk?

De Alopecia Vereniging verzamelde alle vragen over dit onderwerp en heeft ze voor jou op een rijtje gezet. Je kunt het hier vinden: https://www.lichenplanus.nl/haarwerken

 

Wil jij met mensen praten over alles wat met jouw haarverlies te maken heeft, op het gebied van visagie, haarwerken, voeding, mutsjes, permanente make-up, micro pigmentatie, hoofdhuid-verzorging, kleurspecialisme, psychologie, kortom allerlei zaken waar vrouwen, mannen en kinderen met diverse vormen van langdurig en tijdelijk haarverlies mee te maken hebben, ga dan naar de Alopecia informatiemarkt op zondag 8 oktober a.s.

 

De LPVN staat er ook als deelnemer met een stand!

 

Meer informatie: Activiteit details - Alopecia Vereniging (alopecia-vereniging.nl)